top of page
Babyzwemmen pretecho 2D 3D 4D Monster 's-Gravenzande Naaldwijk

Wat is een pretecho?
 

De naam pretecho zegt het eigenlijk al; het is geen medische echo. Het is puur omdat je het leuk vindt om je ongeboren baby te zien. Je wilt graag live beelden vanuit je buik zien. Dit kan via een 2D of 3D/4D echo. Het verschil tussen deze echo's vind je hieronder. 

Er wordt bij deze echo's dus niet naar de medische kant gekeken. We kunnen wel een geslachtsbepaling doen en naar het kloppende hartje luisteren. Soms kunnen we zien of het kindje aan het duimen is of aan het gapen. En misschien kunnen jullie zelf al zien op wie het kindje lijkt? Dit wordt op een foto vastgelegd zodat je thuis de foto ook nog kan bekijken. 

Welke pretecho's kan je doen?

Pretecho Westland Babyspa Monster 2D 3D 4D
Geslachtsbepaling
Pretecho Babyspa Babyzwemmen Westland Hoek van Holland 's-Gravenzande

2D Pretecho

Een 2D echo is een zwart-wit echo waarbij je de handjes en voetjes al heel goed herkent.  Er is geen diepte, maar een dwarsdoorsnede van je baby te zien. Een 2D echo laat zowel vroeg als later in de zwangerschap mooie beelden zien. 

Vanaf 11 weken

Geslachtsbepaling

Vanaf 15 weken

Met 15 weken is het goed te zien of er een jongen of meisje op komst is. Dit is zichtbaar via een 2D echo. Het kan voorkomen dat de kleine er niet goed voor ligt. Bijvoorbeeld met de beentjes gekruist of de navelstreng ervoor. Mochten we door de ligging het geslacht niet goed kunnen zien, dan maken we een nieuwe afspraak op kosten van Babypret Westland.

3D/4D Pretecho

vanaf 14 weken tot 30 weken.

Een 3D echo geeft stilstaand beeld in kleur weer. Een 3D echo wordt uit meerdere 2D beelden opgebouwd. Hierdoor krijg je dieptebeelden te zien en krijg je een realistisch beeld van je kindje. 

Een 4D echo is bewegend 3D beeld. Je kunt het kindje live zien bewegen. Is het aan het duimen, gapen of doet het misschien al zelfs de oogjes open?

6D Pretecho

Bij een 6D foto wordt met behulp van de nieuwste technologie een zeer gedetailleerd beeld van je kleintje gemaakt. Als eerst wordt een 3D echo gemaakt en met deze foto's wordt een 6D foto gemaakt. 

Tussen 25 en 28 weken

bottom of page