top of page

Over mij

Ik ben Tessa van den Bos - van der Kruk en moeder van twee donderstenen van dochters. Vanaf mijn 18de heb ik 14 jaar met plezier in de kinderopvang gewerkt. Na al die jaren werd het tijd voor iets anders en kwam er iets moois op mijn pad. Laat mijn vader nu met pensioen zijn en staat zijn tandartspraktijk al een paar jaar leeg. Tijd om de praktijk weer nieuw leven in te blazen, letterlijk! Wat is er nu mooier dan de eerste ontwikkelingen van een ongeboren baby? Nieuw leven in de buik van de mama.

 

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste dochter ben ik in aanraking gekomen met pretecho. Ik was zo nieuwsgierig. 'Is het een jongen of een meisje? Wat doet de kleine allemaal in mijn buik en hoe ziet het eruit?' Ik vond dit zo bijzonder. Het was nog niet geboren maar al zo mooi in beeld. 'We krijgen een meisje, ze had de hik en lijkt sprekend op papa.' Even spieken in mijn eigen buik naar ons kleine meisje. Ik wil andere ouders die in verwachting zijn ook deze ervaring kunnen bieden zoals ik dit toentertijd heb ervaren. Daarom ben ik de opleiding tot pret echografist gaan volgen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij een andere pretechopraktijk.

Tijdens mijn stage pretecho maken ben ik in aanraking gekomen met de babyspa en babymassage. Een mooie aanvulling voor mij op het maken van pretecho's. Het maakt mijn aanbod nog completer. Wat is het mooi om te zien hoe de baby zich kan ontspannen en genieten. Wat een ervaring!

De praktijk

De voormalig tandartspraktijk heb ik omgetoverd tot mooie en ontspannen praktijk. Je kunt hier in alle rust genieten van beelden van jouw kleintje of een heerlijke babyspa.

De praktijk bevindt zich in een woonwijk in Monster. Je kunt er vrij parkeren voor de deur. De praktijk is voorzien van een wachtkamer, wc, een kamer voor de pretecho's en een kamer voor de babyspa. 

Zie hiernaast de afbeeldingen voor een impressie. 

 

bottom of page